Bad

Vurderer du å gjøre endringer på badet? Vi i Rørleggeren Oslo hjelper deg med alt fra start til slutt.

Mange muligheter

Stiler og løsninger innen baderom er i konstant endring og mulighetene er mange. Vi i Rørleggeren Oslo jobber konstant for å bidra til at våre kunder får akkurat det de vil ha på badet. Ta kontakt i dag og skaff deg ditt drømmebad. 

Enkle oppgraderinger på badet kan løfte rommet og gjøre din hverdag enklere. Vi i Rørleggeren Oslo kan utføre alt fra enkle oppgraderinger som utskiftning av vask, dusj, toalett, oppsett til vaskemaskin til større jobber som totalrenovering av baderommet. Med kunden i sentrum setter vi nøyaktighet på pris og valg av materialer høyt slik at vi oppnår best mulig resultat.

Oppgradere eller totalrenovere?

Det er mange valg innen oppgraderinger på baderommet og kan være utfordrende å navigere seg og finne de beste løsningene. 

Er badet over 20 år eller du vil gjøre store strukturelle endringer på badet kreves det totalrenovering som da er å rive badet og bygge det på nytt med blanke ark. Dette tar lengre tid og er en større prosess enn enkle oppgraderinger, men du vil få et helt nytt bad med nye og moderne løsninger. Du vil da få badet akkurat slik du vil ha det med de løsningene du vil ha. Valg av overflater, dusj, vask, toalett eller andre baderomsmøbler er helt opp til deg. Vi i Rørleggeren Oslo vil hjelpe deg med å bygge ditt drømmebad og vil komme med forslag og tips til hva som vil passe og fungere best innen ditt bad. 

Har du et bad hvor du ønsker å få bedre og mer moderne løsninger er det mye som kan gjøres uten å totalrenovere. Bytting av vask, dusj, toalett eller installering av nye baderomsmøbler er typiske oppgraderinger innen bad og er oftest ikke så omfattende arbeid. Her har du flere muligheter å velge mellom, ta kontakt med oss i Rørleggeren Oslo så kan vi hjelpe deg med nye løsninger på ditt bad.

Alterna

Vi benytter oss av Alterna sine produkter. Som leverandør innen baderomsprodukter har Alterna hele spekteret innen baderomsprodukter. Med både klassiske og tradisjonelle produkter til moderne og trendy har Alterna noe for alle. Dette gir deg stor frihet til å skape ditt drømmebad. Alterna har lagt vekt på hva markedet etterspør med tanke på kvalitet og design og levetid. Ta en titt på deres nettsider for inspirasjon.

Befaring

Vi i Rørleggeren Oslo tilbyr gratis befaring og rådgivning innen muligheter du har innen ditt bad. På befaring kan vi også utføre prising på oppgraderingene eller renovasjonene du vil ha. Ta kontakt for en trygg og enkel håndtering av dine baderomsbehov. Rørleggeren Oslo tilbyr alt innen rørleggertjenester fra serviceoppdrag til større prosjekter. Vi strekker oss langt for at kunden skal bli fornøyd. Med kunden i fokus jobber vi hardt for å oppnå best service og resultat. 

Skal du skifte til varmepumpe? Les mer om varmepumper her.