Logo

Om Rørleggeren Oslo AS

Våre verdier

Lokale eiere

Lokale eiere

Som en service rørleggerentreprenør er vi stolt av å veilede våre kunder gjennom hvert trinn i vedlikeholds- eller reparasjonsprosessen. Fra å hjelpe deg med å velge den beste baderomsinnredningen, til å reparere en lekkasje midt på natten, vi er her for å hjelpe deg.

Fornøyd garanti

Fornøyd garanti

Fra store installasjoner og renoveringer, til små reparasjoner og utskiftninger, leverer Rørleggeren Oslo AS alltid utmerket service og håndverk. Vi garanterer den beste kvaliteten på arbeidet, og en uovertruffen ekspertise innen rørleggerfaget.

Profesjonell tilnærming

Profesjonell tilnærming

Rørleggeren Oslo AS lar aldri kunder være alene når de håndterer rørleggerproblemer. Enten du trenger hjelp med et renoveringsprosjekt, eller har en rørleggerkrise, er vi her for å hjelpe med alt. Vi garanterer ekspertise, varig kvalitet og rimelige priser for alle rørleggertjenester. Ring oss i dag for en uforpliktende befaring.

Hva sier våre kunder?

Rørleggeren Oslo AS er hyggelig, punktlig, effektiv og meget serviceinnstilt - alt til en fornuftig pris. Kommer til å benytte dem igjen. Anbefales!

Andreas Skei

Joakim er på ballen. Svarer kjapt og er tydelig! Ting skjer som planlagt og til fornuftig pris - det er jo uansett aldri gøy å ringe rørlegger tross alt.

Michel Sterk

Veldig fornøyd med utført arbeid, ryddig kommunikasjon og god pris. De hjalp tidligere enn tiltenkt uten ekstra kostnad. Absolutt å anbefale!

Øyvind Kheradmandi

Anbefales på det sterkeste! Vi brukte Rørleggeren Oslo As i leiligheten vår til nytt bad og kjøkken. Holder avtalt pris og er punktlig. Veldig fornøyde.

Niko Mark

Jeg er meget tilfreds med arbeidet Rørleggeren Oslo har utført og kan gi dem mine beste anbefalinger.

Rolf Zelius

Anbefaler Rørleggeren Oslo AS på det varmeste. God kommunikasjon, løsningsorientert og hyggelig service, til en god pris. Kjempefornøyd!

Tonje Øvervoll