Om rørleggeren oslo As

Lokale eiere

Som en service rørleggerentreprenør er vi stolt av å veilede våre kunder gjennom hvert trinn i vedlikeholds- eller reparasjonsprosessen. Fra å hjelpe deg med å velge den beste baderomsinnredningen, til å reparere en lekkasje midt på natten, vi er her for å hjelpe deg.

Fornøyd garanti

Fra store installasjoner og renoveringer, til små reparasjoner og utskiftninger, leverer Rørleggeren Oslo AS alltid utmerket service og håndverk. Vi garanterer den beste kvaliteten på arbeidet, og en uovertruffen ekspertise innen rørleggerfaget.

Profesjonell tilnærming

Rørleggeren Oslo AS lar aldri kunder være alene når de håndterer rørleggerproblemer. Enten du trenger hjelp med et renoveringsprosjekt, eller har en rørleggerkrise, er vi her for å hjelpe med alt. Vi garanterer ekspertise, varig kvalitet og rimelige priser for alle rørleggertjenester. Ring oss i dag for en uforpliktende befaring.

Hva sier våre kunder?

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Ryddig kommunikasjon fra start til slutt, og førnøyd med både resultat og pris. De hadde egentlig ikke ledig tid før en uke senere, men de stilte opp dagen etter og fikk fikset det som hastet mest uten at det kostet meg ekstra. Kan absolutt anbefales!
Øyvind Kheradmandi
Anbefaler Rørleggeren Oslo AS på det varmeste. God kommunikasjon, løsningsorientert og hyggelig service, til en god pris. Kjempefornøyd med valget!
Tonje Øvervoll
Rørleggeren Oslo AS er hyggelig, punktlig, effektiv og meget serviceinnstilt. Og dette til en fornuftig pris. Anbefales på det varmeste og kommer til å benytte meg av igjen.
Andreas Skei
Vi hadde en liten jobb som krevde annet utstyr og erfaring enn vi hadde - og valgte å benytte oss av tilbudet fra Rørleggeren Oslo AS. Kommunikasjonen i forkant var veldig god, og jobben ble effektivt og profesjonelt utført. Rørleggeren hadde ikke fått tak i riktig farge på fugen, og kom tilbake en uke etterpå og la fugen uten å belaste oss ytterligere for det. Vi fikk en god pris, og et meget bra resultat. Vet hvem jeg skal kontakte neste gang vi trenger rørlegger! Takk for hjelpen!
Hilda Bratsvedal