Logo

Trenger du rørlegger i Oslo?

Kontakt oss for ditt rørleggeroppdrag

Rørleggeren Oslo AS er din lokale rørlegger i Oslo og omegn.

Ta kontakt i dag for å komme i gang med oppgraderinger, reparasjon eller service av ditt bad, kjøkken eller varmeanlegg. Rørleggeren Oslo utfører også arbeid for borettslag, sameier eller større bygg. Vi strekker oss langt for å møte kundens behov.

Hva sier kundene våre?

Rørleggeren Oslo AS er hyggelig, punktlig, effektiv og meget serviceinnstilt - alt til en fornuftig pris. Kommer til å benytte dem igjen. Anbefales!

Andreas Skei

Joakim er på ballen. Svarer kjapt og er tydelig! Ting skjer som planlagt og til fornuftig pris - det er jo uansett aldri gøy å ringe rørlegger tross alt.

Michel Sterk

Veldig fornøyd med utført arbeid, ryddig kommunikasjon og god pris. De hjalp tidligere enn tiltenkt uten ekstra kostnad. Absolutt å anbefale!

Øyvind Kheradmandi

Anbefales på det sterkeste! Vi brukte Rørleggeren Oslo As i leiligheten vår til nytt bad og kjøkken. Holder avtalt pris og er punktlig. Veldig fornøyde.

Niko Mark

Jeg er meget tilfreds med arbeidet Rørleggeren Oslo har utført og kan gi dem mine beste anbefalinger.

Rolf Zelius

Anbefaler Rørleggeren Oslo AS på det varmeste. God kommunikasjon, løsningsorientert og hyggelig service, til en god pris. Kjempefornøyd!

Tonje Øvervoll

Alle rørleggertjenester

Din rørlegger fra A til Å

Din rørlegger fra A til Å

Vi tilbyr alle typer VVS-tjenester for bygg og anlegg med kunden i fokus. Gjennom befaring, god kommunikasjon og planlegging leverer vi topp service og tydelighet.

Enten det er oppgraderinger innen kjøkken, bad, vaskerom eller større prosjekter utfører vi i Rørleggeren Oslo jobben. Ta kontakt i dag for befaring og pristilbud!

Kunden i fokus

Kunden i fokus

Vi holder oss alltid oppdatert på de nyeste trendene, innovative løsninger og moderne design innen baderom, kjøkken og varmeanlegg for å tilby våre kunder det beste innen bransjen.

For å finne de beste løsningene jobber vi sammen med kunden for å oppnå best mulig resultat, enten det er en enkel installasjon eller totalrenovering.

Godkjent rørleggerbedrift

Godkjent rørleggerbedrift

Installasjoner skal ivareta avløp, fjerning av forurensninger og personlig hygiene med tilførsel av vann på en forskriftsmessig og god måte. Vi er sentralt godkjent innen sanitærinstallasjoner, tiltaksklasse 1.

Dette betyr at vi er sentralt godkjent for å kunne utføre plassering og installasjon av sanitærutstyr som toalett, dusj og vask med tilhørende rørsystemer.