Rørlegger

Rørleggeren Oslo er din lokale rørlegger i Oslo og omegn.

Trenger du en rørlegger?

Rørleggeren Oslo tilbyr alt fra enkle rørleggertjenester som service og utskiftninger til totalrenovasjoner,  pusse opp bad og våtrom, og større vvs prosjekter i hele landet.

Din rørlegger

Din rørlegger fra A til Å

Vi tilrettelegger og utfører alle typer bygg og anlegg jobber innen rørleggerfaget og jobber med kunden i fokus. Gjennom befaring, god kommunikasjon og planlegging oppnår vi best mulig service og tydelighet til våre kunder. Enten det er oppgraderinger innen kjøkken, bad, vaskerom eller større prosjekter utfører vi i Rørleggeren Oslo jobben. Ta kontakt i dag for befaring og pristilbud.

Gode løsninger med kunden i fokus​

Gode løsninger med kunden i fokus ​

Vi holder oss oppdatert på nye trender, løsninger og design innen baderom, kjøkken og varmeanlegg.

For å finne de beste løsningene jobber vi sammen med kunden for å oppnå best mulig resultat, enten det er en enkel installasjon eller totalrenovering.

 

Sentralt godkjent rørlegger bedrift​

Sentralt godkjent rørlegger bedrift​

Installasjoner skal ivareta avløp, fjerning av forurensninger og personlig hygiene med tilførsel av vann på en forskriftsmessig og god måte. Rørleggeren Oslo er sentralt godkjent innen sanitærinstallasjoner, tiltaksklasse 1. Dette betyr at vi er sentralt godkjent for å kunne utføre plassering og installasjon av sanitærutstyr som toalett, dusj og vask med tilhørende rørsystemer.

Finn rørlegger for ditt serviceoppdrag

Vi utfører alle typer  og tilbyr alt innenfor tradisjonelle rørleggertjenester og kan håndtere alt fra enkle serviceoppdrag til større prosjekter.

Vi tilbyr en rekke tjenester innen rørleggertjenester 

 

Kontakt oss for ditt serviceoppdrag

Rørleggeren Oslo AS er din lokale rørlegger i Oslo og omegn:

Ta kontakt i dag for å komme i gang med oppgraderinger, reparasjon eller service av ditt bad, kjøkken eller varmeanlegg. Rørleggeren Oslo utfører også arbeid for borettslag, sameier eller større bygg. Vi strekker oss langt for å møte kundens behov.